У Львові перед приїздом Зеленського з’явилися борди Козицького «Я підтримую президента»

6707 0
Зеленський сьогодні буде у Львові.
Фото: Вікторія Савіцька

Фото: Вікторія Савіцька

У Львові перед приїздом президента Володимира Зеленського вивісили борди «Я підтримую президента». Їх можна побачити, зокрема, на зупинці на площі Івана Франка.

На бордах зображений голова Львівської ОДА Максим Козицький та кандидат на посаду голови Львівської ОТГ від «Слуги народу» Тарас Кльофа.

Тvoemisto.tv звернулося у штаб політсили з питанням про те, скільки таких бордів розмістили у місті та області і яка їхня вартість, та очікує на відповідь.

Нагадаємо, що сьогодні, 17 вересня, на Львівщині із робочим візитом перебуває Володимир Зеленський. Зараз він бере участь у відкритті військових навчань «Репід Трайдент-2020» на Яворівському полігоні. 

Опісля президент поїде до Львова. Він відвідає SoftServe, де відбудеться зустріч із представниками бізнесу, там передбачений підхід до преси. А о 15.00 у Митрополичих садах Зеленський представить свою команду на місцевих виборах та стратегію розвитку Львівщини.

Додамо, що за останніми опитуваннями, які провела Соціологічна група Рейтинг, діяльністю президента Володимира Зеленського задоволені лише 35% українців.

Фото Вікторії Савіцької


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!