У Львові передадуть під житло для військових ще одну ділянку землі

2243 0
Підписано розпорядження голови Львівської ОДА про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Мечникова, 16 у Львові для будівництва житла для військовослужбовців. Відповідний документ оприлюднений на сайті ЛОДА.

Рішення прийнято, розглянувши клопотання Військової прокуратури Західного регіону України та враховуючи добровільну відмову КЕВ Львова від права постійного користування земельною ділянкою.

Відповідно до розпорядження, надано Військовій прокуратурі Західного регіону України дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,75 га для будівництва житла для військовослужбовців, розташованої на території Львівської міської ради (військове містечко №4, м. Львів, вул. Мечникова, 16).

Читайте також: Онлайн-атлас земель для учасників АТО на Львівщині

Військовій прокуратурі Західного регіону України доручено розроблений та погоджений в установленому порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на затвердження до ЛОДА.

Джерело: zik.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!