Політична реклама

У Львові передбачають снігопад

1047 0
За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології, сьогодні, 3 грудня, очікується хмарна погода з проясненнями, часом мокрий сніг. Налипання мокрого снігу на лінії електропередач та зв'язку, ожеледь. Вітер північно-східний 7-12 м/с. температура повітря до 2º С. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У вівторок, 4 грудня, прогнозують погоду без істотних опадів, 5 грудня – невеликий мокрий сніг. Температура повітря вдень від 3 морозу до 2 тепла.

«Звертаємося до водіїв транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок. За умов ожеледиці на дорогах, обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами. Необхідно наголосити і на основних правилах поведінки водіїв при виникненні дорожніх заторів. В жодному разі не можна займати зустрічну смугу руху, адже ви можете просто не розминутися із зустрічним транспортом, а це створить додаткові перешкоди», - наголосив керівник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення мерії Віктор Іваніцький.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, або 297-5-911.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!