У Львові переглянули тарифи на послуги з евакуації автомобілів

1371 0
Сьогодні вартість пального – в середньому 58 грн, що робить послуги з евакуації збитковими.

У Львові переглянули тарифи на послуги з евакуації тимчасово затриманих транспортних засобів на спеціальні майданчики-стоянки. Відповідне рішення та розміри плати прийняли сьогодні, 3 червня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР. 

За словами керівника департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олега Забарила, рішення зумовлене зростанням цін на пальне. Чинний тариф у розмірі 720 грн був затверджений ще в кінці 2013 року при вартості пального близько 10 грн за літр. Сьогодні вартість пального становить у середньому 58 грн, що робить послуги з евакуації збитковими.

Читайте також: Я прийшов – авта нема. Як у Львові забрати машину зі штрафмайданчика

«Для того, щоби якісно обслуговувати рухомий склад евакуаторів та евакуювати транспортні засоби з місць, де вони суттєво перешкоджають дорожньому руху (а таких евакуацій на день понад 20), тариф необхідно було переглянути», – пояснив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Так, із 9 червня одна послуга евакуації авто становитиме від 1 862 гривень.

Нагадаємо, із початком повномасштабного вторгнення росії та переїзду вимушених переселенців до Львова на вулицях виявляли десятки залишених автомобілів. Тоді міський голова Андрій Садовий зазначав, що ті авто, які залишають вимушено переміщені особи або містяни, евакуйовуватимуть, аби уникнути обмежень руху на дорогах та незручностей для мешканців. А покрокову інструкцію для водіїв, як повернути евакуйоване авто та скільки за це доведеться заплатити, можна прочитати в матеріалі Tvoemisto.tv
Ольга Коваль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!