Політична реклама

У Львові переглянуть тариф на проїзд у транспорті

1438 4
Львівські маршрутки можуть зупинитися. Про це вже говорять перевізники, натякаючи, що тариф просто необхідно підвищувати якнайшвидше.

У міську раду вже надійшов від них лист-вимога. Тож на початку березня і мерія, і перевізники вестимуть перемовини, чи збільшувати ціну і наскільки, повідомляють Головні новини Львова.

Ціна на пальне за останні два тижні виросла в середньому на півтори-дві гривні. Подорожчання вже відчули перевізники.

В комунальному АТП №1 розповідають, понад 70 відсотків заробітку витрачають на заправку. Не хочуть втрачати й орендодавці транспорту.

На АЗС пояснюють, закуповують пальне в Європі за долари. Відтак, ставити низькі ціни на бензин та дизпаливо при такому курсі не можуть.

Скільки ж тоді коштуватиме проїзд - не беруться прогнозувати. Львів’яни ж платити більше двох гривень проти.

Ціну таки піднімуть, якщо умови перевезення будуть достойними. Відтак, на переговорах, які планують на березень, це братимуть до уваги.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий не виключає, що вартість проїзду у громадському транспорті Львова може зрости. Про це він повідомив під час прямого ефіру на tvoemisto.tv. 


Читайте також:
4 Березня, 2014 02:59
Нова Після налагодження ефективної системи контролю за готівкою і покращення якості,і безпеки перевезень можна щось говорити, при тій самій системі обліку туалетними рулонами квітків навіть, не може бути жодної мови про якесь підвищення ціни.Тіньова економіка в минулому разом з Януковичем.
3 Березня, 2014 23:37
Ярослав 1. Робота ринку автоперевізників - абсолютно непрозора, більшість виторгу - тіньова
2. Підвищувати ціну на проїзд можна лише за умови обов'язкового запровадження касових апаратів в автотранспортних засобах
3 Березня, 2014 17:06
ДАНИЛО ГАЛИЦЬКИЙ я впевнений що найбільшим ФОРМАЛЬНИМ приводом до Кримської війни стала відміна мовного закону!
ті хто ІНІЦІЮВАВ цю відміну на 100% агенти путлєра!!!
хто був ініціатором ???
треба це вияснити =инакше
ці люди далі працюватимуть на путлєра!!!
людям треба гроші і хліб!
а не базікання про мови і язики! панове ситі брехуни!!!
буде хліб =буде пісня!!!
3 Березня, 2014 16:43
JUL якщо якість перевезень буде достойна то платити звичайно можна більше, а при тому що є зараз піднімати ціну... це як мінімум смішно! оскільки маршрутки перевозять в 2 рази більше пасажирів ніж це передбачено конструкцією ну і т.д. думаю всі розуміють проблеми львівського транспорту
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!