У Львові перекрили проїзд із Сихова на Зубру

3202 0
Тут проводять ремонтні роботи.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Сьогодні вранці, 5 жовтня, на виїзді із Сихова на Зубру утворилися величезні затори. У міськраді Львова кажуть, що проїзд транспорту із Сихова в бік с. Зубра перекрили орієнтовно на тиждень.

«Дорогу перекрили 3 жовтня орієнтовно на тиждень. Замовником виконання робіт є Солонківська ОТГ, а виконує роботи ТзОВ «Онур», – повідомив заступник  директора департаменту дорожнього господарства облдержадміністрац Микола Одиноцький.

У коментарі Тvoemisto.tv спеціаліст І категорії юридичного відділу Солонківської ОТГ Богдан Корилкевич сказав, що там є  попереджувальний знак про ремонтні роботи. Дорогу перекрили, зокрема, для того, аби провести заміну труби. Це, за його словами, займе ще декілька днів.

«Передбачається розширення дороги, облаштування підпірної стінки, тротуару. Під дорогою йде канава, там була стара аварійна труба. Її замінюють, тому перекрили рух. Як тільки ці роботи закінчать, а це займе ще декілька днів, рух відновлять. Решта робіт відбуватимуться без перекриття», – розповів Богдан Корилкевич.

При цьому він уточнив, що є можливість об’їхати ділянку по вулиці Лісній і через неї виїхати на вул. Скрипника.

Зазначимо, що відповідно до договору із підрядником, цю ділянку компанія «Онур» ремонтує за 1 млн 084 тис грн (поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С141264 Львів – Зубра на ділянці км 0+000 – км 0+100 Пустомитівського району Львівської області).

Вікторія Савіцька


 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!