У Львові перекриватимуть рух через пішу ходу. Маршрут

4404 0
1-го листопада у Львові влаштують пішу ходу, у якій візьмуть участь 4 тисячі студентів
Фото: Facebook

Фото: Facebook

1-го листопада у Львові відзначатимуть 99 річницю Листопадового чину і проголошення Західноукраїнської Народної Республіки. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

В рамках урочистих заходів, у Львові влаштують пішу ходу від університету ім. Івана Франка до Меморіалу Українським Січовим Стрільцям. Там учасники ходи вшанують пам’ять борців за волю України: покладуть квіти, відбудеться панахида та громадське віче.

Читайте також: У ЛМР пояснили, чому під час марафону в місті стався транспортний колапс

Як зазначають в управлінні внутрішньої політики ЛМР, участь у ході візьмуть понад 4 тисячі студентів університету ім. Івана Франка, а також університету фізичної культури. 

За маршрутом ходи перекриватимуть рух.

Маршрут: 

Початок формування колони – о 13:00 перед пам’ятником Іванові Франку (площа перед Львівським національним університетом імені Івана Франка).

Сформована колона вирушить о 13:30 за маршрутом: вул. Університетська, 1 – вул. Листопадового Чину – вул. М. Гоголя – вул. Т. Шевченка – Янівський цвинтар  (Меморіал Українських Січових Стрільців).

Орієнтовно захід закінчиться о 16:00. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!