На Хуторівці перекривають смугу руху від Стрийської до Червоної Калини. Схема об’їзду

2355 0
Проїзд обмежують із 6 квітня до 31 липня.
фото: galka.if.ua

фото: galka.if.ua

З понеділка, 6 квітня, проїзд по вул. Хуторівка буде обмежено — двосторонній рух буде організовано на смузі руху з Сихова (пр. Червоної Калини) до вул. Стрийської, а смуга від вул. Стрийської до Сихова буде перекрита. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: На Хуторівці у Львові пів року обмежуватимуть рух. Схема

Відповідно до наказу департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, обмеження проїзду на вул. Хуторівка, на ділянці від вул. Стрийської до пр. Червоної Калини триватиме до 31 липня 2020 р.

Проїзд по вулиці відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Роботи виконує ТзОВ «Онур конструкціон» за понад 125 млн грн. Схема ж Хуторівки після реконструкції не зміниться. У обидві сторони буде по дві смуги та велодоріжки. Також на вулиці прокладуть тролейбусну лінію, замінять контактні мережі та комунікації, а також встановлять світлофорні об’єкти поблизу будинку №8 та між вулицями Хоткевича та Чукаріна, а також реконструюють світлофори на Хуторівці, 4б.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!