У Львові перекриють кілька вулиць через благодійний забіг з відомим співаком

2407 0
Кошти, виручені за реєстраційні внески, будуть спрямовані на капітальний ремонт кабінету функціональної діагностики Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру у Львові.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У суботу, 7 серпня, у Львові відбудеться щорічний благодійний велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили» з Арсеном Мірзояном. Ситуативно перекриватимуть вулиці. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Захід розпочнеться о 10.00 год. Маршрут: просп. Свободи – просп. Чорновола – вул. Липинського – вул. Б. Хмельницького – вул. Грінченка – вул. Гетьмана Мазепи – вул. Замарстинівська – просп. Чорновола – просп. Свободи.

Читайте також: У Львові презентували веломаршрут від Високого Замку до притулку «Домажир»

За маршрутом велопробігу буде ситуативне перекриття руху. Цього року кошти, виручені за реєстраційні внески, будуть спрямовані на капітальний ремонт кабінету функціональної діагностики Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру у Львові. У цьому кабінеті регулярно проходять обстеження онкохворі діти, у яких через рак відбулися зміни у роботі серцево-судинної та/або дихальної систем. За чотири попередні роки було зібрано більше півмільйона гривень, за які придбано п'ять інфузоматів та відремонтовано шість палат відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Реєстраційний внесок складає 250 грн. 100% перерахованих коштів будуть спрямовані на благодійність.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!