Політична реклама

У Львові перенесли конференцію "Львів ІТ Арена"

1477 0
Конференція Львів ІТ Арена переноситься на 2-4 жовтня цього року.

Про це повідомили організатори, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Колеги та партнери, висловлюємо вам щиру вдячність за вашу активність та зацікавлення нашою подією. З великим задоволенням готуємо для вас цікаве наповнення потоків, запрошуємо до участі та розглядаємо ваші ідеї і пропозиції», - зазначають організатори.

Слідкувати за оновленням інформації можна на сайті конференції www.itarena.lviv.ua. У разі виникнення запитань, можна звертатись до організаційного комітету конференції. Контактна особа – Аліна Тацюк, е-mail: [email protected].

Нагадаємо, що організатором конференції є Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг в партнерстві з компанією Елекс, Львівською спільнотою тестувальників, Львівською бізнес-школою, спільнотою розробників Google (GDG), бізнес-інкубатором Startup Depot, спільнотою спеціалістів у сфері інформаційної безпеки (WISC), Школою проектного менеджменту та Львівською міською радою. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!