Політична реклама

У Львові перенесли концерти, які мали відбутися на вихідних

1023 0
У Львові концерти «Кому вниз», Illaria та «Гич Оркестр», які мали відбутися 13-16 грудня, перенесли.

Концерт «Кому вниз», попередньо запланований на 13 грудня в театрі М. Заньковецької, перенесли на 28 лютого. «Наш Формат» просить не здавати квитків, а прийти за ними на концерти в лютому 2014 року. «У зв'язку з божественними діями Майдану та егоїстичним бажанням бачити найкрасивіші обличчя світу стратегічно переносимо наші виступи у Львові та Івано-Франківську на переможну днину», – зауважили учасники гурту.

Як написала Illaria на своїй сторінці у соцмережі, через «об’єктивні обставини» концерт із 16 грудня перенесено на початок наступного року, однак точної дати поки невідомо.

14 грудня у палаці ім. Г. Хоткевича мав відбутися концерт «Гич Оркестр», який також перенесли. «Концерт-презентація нашого диску у Львові переноситься. Відсвяткуємо разом пізніше і веселіше», – написали учасники гурту на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Водночас 15 грудня о 19:30 у Львівському палаці мистецтв відбудеться концерт «Vivienne Mort».

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!