У Львові перенесли зупинку біля ТРЦ Forum Lviv на проспект Чорновола

2159 0
Фактично, зупинку перенесли на її попереднє місце.
Фото: Дем’ян Данилюк

Фото: Дем’ян Данилюк

У Львові перенесли зупинку громадського транспорту біля ТРЦ Forum Lviv з повороту на вул. Куліша, 44 на пр. Чорновола, 41. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Фактично, зупинку перенесли на її попереднє місце.

«На місці старої зупинки у 2016 році на пр. Чорновола розпочали будівництво офісних приміщень, тому комісія з безпеки дорожнього руху на час будівництва перенесла зупинку на перехрестя», – каже він.

Читайте також: Львів'яни вимагають прибрати парковку біля «Гранд готелю»

Минулого року будівництво закінчилося, офіси вже запрацювали. Так, комісія вирішила повернути зупинку на її попереднє місце, оскільки на поворотах заборонено встановлювати зупинки.

«Вона не відповідала державним будівельним нормам, там не поміщалися всі автобуси. Також весною на тому місці трапилося ДТП, коли водій в’їхав в зупинку», – додав Орест Олеськів.

Нагадаємо, що рішення про перенесення зупинки ухвалили на Міській комісії з безпеки дорожнього руху 24 листопада 2016 року. Тоді забудовник мав вирівняти посадковий майданчик на повороті та підняти його до відповідної висоти, а також облаштувати сферичні бордюри, чого не зробив. Водночас забудовник збудував офіс і почав облаштовувати паркомісця на місці, де мала бути зупинка.

30 липня цього року міська комісія з безпеки дорожнього руху знову перенесла зупинку громадського транспорту з повороту на Куліша на проспект Чорновола, 41. А ПП «Льодовик», що збудувало там бізнес-центр та облаштувало паркомісця, судиться з міськрадою.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!