У Львові перенесуть небезпечний пішохідний перехід, що на перетині Стрийської і Героїв Майдану

5628 0
Роботи планують закінчити до кінця цього року.
З ПРЕЗЕНТАЦІЇ З КБДР

З ПРЕЗЕНТАЦІЇ З КБДР

У Львові вирішили перенести небезпечний пішохідний перехід, що поблизу Національної академії сухопутних військ  ім. П. Сагайдачного на вулиці Стрийській. Таке рішення прийняли 22 вересня на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив спеціаліст відділу паркування та організації дорожнього руху ЛМР Володимир Харчихін.

Перехід облаштують трохи ближче до перетину з вулицею Сахарова. 

Йдеться про пішохідний перехід, що на вулиці Стрийській біля Стрийського парку. Він небезпечний через погану оглядовість. Пішоходів, які виходять з боку парку, погано видно через огорожу.

«Перехід, що на перетині вулиць Стрийської і Героїв Майдану, перенесуть трохи ближче до перетину з вулицею Сахарова. Його облаштують на прямій ділянці, щоби покращити видимість. Також облаштуємо острівок безпеки», – пояснює він.

Харчихін каже, що роботи планують закінчити до кінця цього року, але невідомо, чи це вдасться. Для облаштування переходу потрібно провести вуличне освітлення, у парку також слід демонтувати огорожу, облаштувати стежку, на тротуарі викласти тактильну плитку.

Місце де планують облаштувати пішохідний перехід 

Нагадаємо, поряд з площею, біля Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, встановили 50-метровий найвищий флагшток на Львівщині і підняли 23 серпня найбільший прапор в області. Перед цим із площі демонтували останні фрагменти Монументу слави – скульптури «Батьківщини-матері» та радянського Воїна. Всі горельєфи звідси перенесли у Музей терору на проспект Чорновола.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!