У Львові переносять ринок «Санта-Барбара»

3930 0
У зв’язку з прокладенням трамвайної колії на Сихів відбувається перенесення ринку «Санта-Барбара» на вулицю Антонича. Про це інформують у прес-службі міськради.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Територія під ринок вже розпланована, зараз тривають роботи з прокладання мереж.

«Ділянка вже спланована, засипана щебенем, проведено світло. Наступного тижня проводимо водопостачання, водовідведення та каналізацію. Паралельно вестимуться роботи по зведенню павільйонів. До початку липня ринок повинен бути повністю перенесений», - наголосив Роман Познанський, начальник відділу державних закупівель ЛКП «Львівавтодор».

Окрім цього, наступного тижня ТОВ «Сихівська народна торгівля» повинна звільнити автостоянку за ринком «Санта-Барбара», щоб компанія «ОНУР» змогла проводити будівельні роботи для прокладання колій та влаштування розворотного кільця.

Після завершення зведення торговельних павільйонів на вул. Антонича ділянка на пр. Червоної Калини-Вернадського повинна бути повністю звільнена для продовження робіт по будівництву трамвайної колії.

Нагадаємо, будівництво трамвайної колії на Сихів передбачено Генеральним планом Львова. Згідно з проектом, буде прокладено 11,5 км колії в обидва боки по вул. Стуса вздовж пр. Червоної Калини до «Санта-Барбари». Тендер на виконання робіт виграла компанія «ONUR». Технічний нагляд за ремонтними роботами здійснює французька компанія «Еджіс Інтернешнл».

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!