У Львові перепоховають останки кіборга Олександра Бондара

1880 0
Олександр зник безвісті 20 січня 2015 року під час оборони аеропорту Донецька.
Фото кіборга Олександра Бондара

Фото кіборга Олександра Бондара

Цієї суботи, 4 грудня, у Львові перепоховають останки Олександра Бондара, який загинув під час оборони Донецького аеропорту у 2015 році.

О 09:00 год. відбудеться прощання особового складу 80-ї окремої десантно-штурмової бригади з Олександром Бондарем (вул. Стрийська, 88), а о 10:00 год. відбудеться Божественна Літургія у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11). По завершенні літургії відбудеться Чин похорону на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань № 76 (вул. Мечникова, 33).

Бондар Олександр Володимирович народився 2 вересня 1968 року у місті Львові. Був старшим сержантом, призваний на службу в серпні 2014 року під час мобілізації у Збройних силах України.

Зник безвісті 20 січня 2015 року під час оборони аеропорту Донецька. За свідченнями побратимів, він пішов дивитися, чи є можливість вибратися з терміналу, після чого зник.

Указом Президента України № 177/2020 від 12 травня 2020 року «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України», нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!