У Львові «перепишуть» сміттєвози

1667 0
Місцева влада хоче побороти викидання відходів з міста поза межами легальних звалищ та полігонів.
фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

Львівська обласна державна адміністрація передасть у правоохоронні органи перелік номерних знаків автомобілів, що перевозять ТПВ з міста Львова. Як інформує прес-служба Львівської ОДА, до такого кроку обласна влада змушена вдатися, зважаючи на випадки, коли сміття зі Львова не доставляють на визначені полігони, а викидають при першій-ліпшій нагоді по узбіччях чи байраках.

Читайте також: Міська рада передала ЛОДА вивіз сміття

Як вказано у повідомленні, список вантажівок, які вивозять відходи зі Львова, починаючи від третього липня передадуть в поліцію, яка має знайти і притягнути порушників до відповідальності.

В українських ЗМІ регулярно з’являються повідомлення про те, що біля населених пунктів Львівщини та інших областей України знаходять відходи зі Львова.

Читайте також: Як Синютка очищатиме Львів від сміття. Перелік заходів

Нагадаємо, наприкінці червня Львівська міська рада передала функції вивозу та захоронення ТПВ з міста Львівській ОДА. 13 липня у Львові очистити перенакопичені майданчики та почали вивіз відходів з перевантажувальних станцій.

За даними Львівської міської ради, в другій декаді червня у Львові накопичилося понад 11 тисяч тонн відходів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!