У Львові переселенці потребують товарів для дітей

3071 0
Переселенці з Криму та Донбасу у Львові й області особливо потребують дитячих засобів гігієни, миючі засоби для дітей, дитяче харчування, постільну білизну та канцтовари для школярів. Про це йдеться у зверненні ГО «Кримська Хвиля» – організації, що допомагає переселенцям у Львові.
Фото: ГО "Кримська хвиля"

Фото: ГО "Кримська хвиля"

За даними організації, на Львівщині офіційно розміщено 2040 переселенців із Криму та 1087 і 550 із Луганської і Донецької областей відповідно. За неофіційними даними, кількість переселенців перевищує 11 тисяч осіб. Особливо допомоги потребують 83 багатодітні сім'ї, матері-одиначки та інваліди, тож активісти просять не залишатись байдужими до людей, що через війну залишились без помешкання, йдеться у зверненні. 

Пункт прийому та видачі гуманітарної допомоги розташований у Львові, на вул. Митрополита Андрея, 10, (в дворі), контактна особа Халіса: 0669439032. Членами організації у Львові є переселенці з Криму. Основний інформаційний ресурс організації.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!