У Львові переселенців запрошують на курси української мови

2426 0
У 17 містах України оголосили набір на курси української мови.
фото: prostir.ua

фото: prostir.ua

Волонтери проекту «Безкоштовні курси української мови» у 17 містах України оголосили набір. Подавати заявки можна до 1 жовтня. Навчання розпочнеться у жовтні і передбачає 36 академічних годин.

«Ми запрошуємо всіх, хто бажає перейти на українську, і тих, хто прагне полюбити мову. Напередодні відкриття ви отримаєте запрошення на свої електронні адреси», – інформують організатори.

Набір на курси стартував у таких містах: Чернігів, Вінниця, Дніпро, Дружківка, Запоріжжя, Костянтинівка,Київ, Кропивницький, Краматорськ, Львів, Тернопіль, Маріуполь, Одеса, Слов’янськ, Харків, Херсон, Нікополь.

Читайте також: «Кримська перепічка»: пекарня переселенців, яка вчить львів’ян довіри

Аби зареєструватися,потрібно обрати місто та заповнити електронну форму.

Детальніше про проект можна дізнатися за посиланням.

Організатори курсів запрошують допомогти проекту в реалізації волонтерського проекту. Охочі долучитися можуть перерахувати гроші за такими реквізитами:

Отримувач: ГО «Український світ»

Код ЄДРПОУ отримувача: 39573798

Банк отримувача: ПАТ Кредобанк, код ЄДРПОУ банку 09807862

МФО (код банку) 325365

Номер рахунку отримувача: 2600201584958

Призначення платежу: Благодійний внесок. Без ПДВ.

Потреби проекту: навчальна література, художня література, дошки, папір, проектор, проїзд, інформаційний супровід (друк інформаційних матеріалів, підтримка сайту).

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!