У Львові перевірять, чи готові школи до навчального року

2060 0
Впродовж 13-19 серпня управління освіти Львівської міської ради проводить перевірку готовності закладів освіти у місті до нового навчального року.
Фото: 08.od.ua

Фото: 08.od.ua

Про це tvoemisto.tv повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Управління освіти створило групи для вивчення готовності навчальних закладів до роботи у новому навчальному році. До них входять керівники навчальних закладів, керівники відділів освіти Львова, інженерив господарських груп відділів освіти та заступники директорів навчальних закладів з господарської діяльності, повідомили в управлінні освіти міста.

Читайте також: У Львові хочуть навчати дітей по суботах, аби економити газ

Нагадаємо, навчальні заклади Львова та області мають зменшити споживання газу на 30%. Зараз вони прораховують, яка структура навчального року буде найбільш оптимальною, аби досягнути такої економії. Кожна територія буде приймати своє рішення про те, як працювати, зокрема, чи навчатись по суботах восени, аби продовжити канікули взимку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!