Політична реклама

У Львові перевірятимуть маршрутки, що їздять у Винники

1814 0
Міське управління транспорту разом з Винниківською міськрадою перевірять, як функціонують маршрути №№36 та 5а, кінцеві зупинки яких знаходяться у Винниках.

Мешканці Винників скаржаться на те, що автобуси на цих маршрутах їздять не так часто, як би хотілось, а після 20:00 доїхати зі Львова додому майже нереально, - пише Zaxid.net. За словами чиновників, з порушниками можуть розірвати угоди.

Роботу двох маршрутів відслідковуватиме спеціальна комісія у складі представників урядників управління транспорту Львівської міської ради та мерії Винників.

Також обіцяють переглянути графіки руху на маршрутах №№36 та 5а.

Віднедавна до Винників на маршруті №5 замість великих низькопідлогових курсують невеликі автобуси. Водій комунального АТП №1, який обслуговує маршрут 5а, пояснює, що комфортабельні але неякісні ЛАЗи на ремонті. Водночас, автобусів, з його слів, на маршруті зараз більше, хоча пасажиропотік не найкращий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!