У Львові перевірятимуть роботу сирен: мешканців просять зберігати спокій

3152 0
Львів’ян запрошують долучились до перевірки готовності системи оповіщення.
фото: rakhivnews.in.ua

фото: rakhivnews.in.ua

Сьогодні, 18 жовтня, з 14.50 до 15.00 проводитимуть навчальне оповіщення населення міста та області з увімкненням електричних сирен та передачі мовної інформації. Як інформують у прес-службі ЛМР, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть, тож мешканців просять зберігати спокій.

Також для визначення рівня озвучення звуковими сигналами території Львова проводитимуть електронне опитування мешканців. Львів’ян просять відповісти на кілька запитань, перейшовши за лінком: https://goo.gl/forms/nuA39rUZa85k2kkp1.

Доступ за посиланням для опитування буде актуальним у період з 15.00 18 жовтня до 24.00 20 жовтня поточного року. На підставі отриманих результатів проведуть роботи з подальшого вдосконалення територіальної та міської системи, а також покращення якості оповіщення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!