У Львові перевірятимуть трамваї, тролейбуси та автобуси на дотримання карантину

2458 0
З березня через недотримання карантину закрили вісім закладів.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

У Львові моніторингові групи перевірятимуть трамваї, тролейбуси та автобуси на дотримання карантину. Про це повідомила заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

Читайте також: Безпечний проїзд. Як позбутися готівки у громадському транспорті Львова

За її словами, в місті посилять контроль за дотриманням карантину, зокрема частіше прибиратимуть будинки, митимуть вулиці та дитмайданчики.

«Зараз моніторингові групи працюють у дві зміни – з 9:00 до 22:00 год. Вони обходять і перевіряють усі об'єкти, які працюють, – заклади торгівлі, літні майданчики щодо дотримання умов карантину. Найперше перевіряють, щоб відвідувачі були в масках, щоб була дотримана дистанція. Також, щоб продавці і працівники закладу дотримувалися правил, і у закладі були дезінфікуючі засоби», – каже вона. 

З березня через недотримання карантину закрили вісім закладів. Від нині почали працювати моніторингові групи ЛКП «Львівелектротранс», які перевіряють дотримання правил карантину пасажирами епектротранспорту.

«Ці групи працюють у трамваях і тролейбусах, і перевіряють, чи пасажири заходять у транспорт у масках, перевіряють, щоб не було стоячих пасажирів, а лише сидячі. Від завтрашнього дня хочемо організувати такі групи в автобусах», –  додала Ірина Маруняк.

Читайте також: Чи є місця для хворих на коронавірус у лікарнях Львова

Нагадаємо, адаптивний карантин продовжили до 31 липня. Натомість на Львівщині карантин не послаблюють щонайменше до 30 червня, але дозволили запустити регіональний транспорт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!