У Львові перевіряють інформацію про замінування Краківського ринку

2041 0
Працівників ринку евакуйовують із місця події.
Фото: press.ua

Фото: press.ua

У Львові повідомили про замінування Краківського ринку за адресою Базарна, 11. Відповідну інформацію оприлюднили на сторінці Гарячої лінії Львова у Facebook.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції Львівщини, о 9:30 на оперативну лінію 102 надійшло анонімне повідомлення про замінування Краківського ринку у Львові. На місці події працює слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, кінологи та працівники інших служб. Правоохоронці обстежують торгівельні приміщення та територію ринку, проводиться евакуація працівників та відвідувачів. Також поліцейські встановлюють особу аноніма, котрий надав повідомлення про замінування, якому загрожує кримінальна відповідальність.

Станом на 12:56 правоохоронці обстежили торгові приміщення ринку та евакуювали майже дві тисячі працівників та відвідувачів ринку. Під час перевірки, вибухонебезпечних предметів не виявили.

Надвечір 12 квітня правоохоронці затримали зловмисника, який повідомив про замінування Краківського ринку. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). За вчинене чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Нагадаємо, вчора, 11 квітня, до ГУ Національної поліції у Львівській області надійшло повідомлення про замінування трьох львівських бізнесцентрів, які пізніше виявилось неправдивим.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!