Сьогодні у Львові Бальцеровіч та Глібовицький говоритимуть про зміни в Україні

2625 0
Сьогодні, 30 травня, у Львові в «Опері Пасаж» проходитиме бізнес-сніданок «BreakWest». Цього разу своїми думками та досвідом ділитимуться Євген Глібовицький та Лєшек Бальцеровіч. Онлайн-трансляцію розмови можна буде переглянути на Tvoemisto.tv.
фото: www.dw.de, breakwest.com.ua, slon.ru

фото: www.dw.de, breakwest.com.ua, slon.ru

Програма бізнес-сніданку:

12:15 – 14:30 Євген Глібовицький «Що означають зміни в Україні останніх років? Засновки для візії змін»
14:30 – 15:00 Перерва на каву
15:00 – 16:30 Лєшек Бальцеровіч «Стимулювання малого і середнього бізнесу через економічну трансформацію»

Євген Глібовицький

Керуючий партнер консалтингової компанії pro.mova, консультант із комунікацій, викладач програм із комунікацій для медіа, бізнесу та неприбуткових організацій зі стратегій та маркетингу в Україні, Грузії та Центральній Азії. За освітою політолог, навчався в Україні та США, викладає на MBA. У 2006 році переїхав до Львова, де заснував Унівську групу, яка сформулювала місію і створила візію Львова до 2025 року. У 2010 році допоміг запустити такий же проект у Дніпропетровську. Є викладачем програм із комунікацій для медіа, бізнесу та неприбуткових організацій, автор популярних навчальних розробок із PR та медійних комунікацій. Викладач Києво-Могилянської Бізнес Школи. Його компетенція лежить на перетині суспільного, бізнесового та громадського секторів.

Читайте також: Чого бізнесу очікувати від ЄС? 5 тез екс-прем’єра Польщі у Львові

Лєшек Бальцеровіч

​Економіст, професор Варшавської Школи Економіки, МВА випускник Університету святого Джона в Нью-Йорку, автор економічних реформ в пост-кумуністичній Польщі після 1989 року. Обіймав посади віце-прем’єр-міністра та міністра фінансів Польщі, президента Національного банку Польщі з 2001 до 2007 року. Почесний доктор більш ніж 20 престижних університетів. Автор понад 100 публікацій на економічно тематику. Із З 2007 року засновник та керуючий Громадянського Форуму Розвитку – аналітичний центр розташований у Варшаві.

Читайте також: Як будувати бізнес і країну в умовах війни. 12 тез ректора УКУ

Бізнес-сніданки «BreakWest» об'єднують представників бізнесу Західної України та сприяють налагодженню ділових відносин, нових знайомств та обміну досвідом. «BreakWest»  – це середовище для розвитку та росту.

Відеозаписи попередніх бізнес-сніданків – зокрема, із Андрієм КузьменкомЄвгеном Глібовицьким та іншими можна переглянути на youtube-каналі Tvoemisto.tv.

Захід триватиме з 12:15 до 16:30. Детальнішу інформацію можна переглянути на сайті: breakwest.com.ua. Бізнес-сніданок транслюватиметься наживо на  Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!