У Львові під час благодійного аукціону зібрали понад 2 мільйони гривень

1114 0
На благодійний аукціон виставили 19 різноманітних лотів.
Фото: Центр підтримки 125-ої бригади

Фото: Центр підтримки 125-ої бригади

У четвер, 11 серпня, у Львові відбувся благодійний аукціон «125 барв перемоги» під час якого зібрали понад 2 мільйони гривень для бійців тероборони Львівщини. Про це повідомили на сторінці Центру підтримки 125-ої бригади територіальної оборони ЗСУ. 

Читайте також: Що потрібно сьогодні для нашої перемоги. Перелік волонтерських збірок

На благодійний аукціон виставили 19 різноманітних лотів, серед яких: прапор, підписаний учасниками гурту «Kalush Orchestra», картини «Місячний пейзаж» та «Передчуття бою» львівського художника Ігора Колісника, футболка з підписом фронтмена та продюсера гурту «Без обмежень», малюнки внутрішньо переміщених дітей з Харкова, тощо.

За вечір організаторам вдалось зібрати 1 млн. 715 тис. грн, і 10 тис. доларів.

«Усі виручені кошти підуть на забезпечення потреб наших хлопців зі 125 окрема бригада територіальної оборони Збройних сил України, які кожного дня захищають нас на передовій! Це найменше, що ми можемо зробити для наших героїв», — йдеться в повідомленні організаторів.

Читайте також: У Львові організують благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Нагадаємо, в Україні створили чат-бот у Tелеграмі для пошуку даних про захисників, які зникли безвісти. У чат-боті створили спеціальні інструменти, за допомогою яких рідні та близькі українських оборонців, які потрапили у полон до ворога або зникли безвісти за особливих обставин, можуть здійснити швидкий пошук даних про них.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!