У Львові шукають свідків інциденту, коли вагітна жінка випала з маршрутки

15543 0
Компанія «Фіакр Львів» просить зголоситися очевидців події, яка сталася 23-го березня о 9:00 під час поїздки маршрутним таксі №13.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Компанія-перевізник просить зголоситися очевидців або надати матеріали відеореєстраторів з автомобілів, які проїжджали у цей час по вулиці Виговського. Бачення ситуації потерпілої жінки і водія автобуса відрізняються. Жінка стверджує, що водій рушив з місця, не зачинивши дверей, внаслідок чого вона випала з автобуса.

Читайте також: Е-квиток і старі маршрутки. Як зміниться транспортна система Львова

Натомість водій автобуса зазначає, що не пригадує такого випадку. «Я весь день пропрацював на маршруті як зазвичай. І якби з маршрутки й випала жінка, пасажири б відразу відреагували на це і здійняли галас. Я б зупинився і допоміг їй. Жінка могла спіткнутися і впасти вже вийшовши з автобуса, але це тільки моє припущення, бо я не бачив цього в дзеркало, – розповів водій автобуса №13. – Зазвичай, у нас люди такі, що коли бачать, що хтось добігає чи не встиг вийти з маршрутки, завжди повідомляють водія і просять зупинитися. А тут не було такого, ніхто мене не повідомив».

Нагадаємо, 23-го березня о 9:00 жінка випала з автобуса №13, потрапивши в лікарню з забоєм гомілки та загрозою можливості переривання вагітності.

Як зазначила у коментарі для Tvoemisto.tv Світлана Добровольська, речниця обласної поліції Львова, нових деталей поки немає, зараз триває пошук свідків. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Очевидців інциденту просять звертатись за телефоном: 0966310165 (або за електронною адресою fiakr.lviv.transport@gmail.com), а також за екстреним номером поліції 102.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!