У Львові під час посадки задимівся літак

2083 0
Аеропорт працює в штатному режимі.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Під час посадки у львівському аеропорту задимівся літак, який прямував із Чорлу (Туреччина) у Каунас (Литва). Літак мав посадку, щоб дозаправитися пальним. Про це повідомили у пресслужбі аеропорту.

«Повітряне cудно авіакомпанії MERIDIAN LTD AN12 UR-CAJ виконувало рейс MEM3020 ЧОРЛУ-ЛЬВІВ-КАУНАС з посадкою у Львові для дозаправки пальним», – зазначили в аеропорту.

Фотоскрін із відео, яке опублікували у соцмережах, Varta1

В аеропорту пояснили, що за умов підвищеної вологості під час роботи двигунів на повних обертах, продукти згорання авіаційного палива можуть мати темний вигляд.

«Зі слів командира повітряного судна, політ проходив у штатному режимі, без відхилень показників параметрів роботи двигунів на приладах, що відповідало технічним вимогам», – йдеться у повідомленні.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!