У Львові під час ремонту на Шевченка перевернулася вантажівка

3978 0
Про постраждалих інформації немає.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

У Львові на вулиці Шевченка, 81 під час ремонту перевернулася вантажівка «ОНУР». Про це повідомив депутат Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: У Львові збільшать у чотири рази кількість інспекторів з паркування

«На Вул. Шевченка 81, на ділянці де проводять ремонт дороги від квазі-кільця в сторону центру - перевернулася вантажівка від компанії ОНУР - руху не перешкоджає, про постраждалих не маємо інформації», - зазначив він.

Додамо, що у Львові триває ремонт вул. Шевченка, і нещодавно на реконструкцію закрили ще одну ділянку ІІІ частини – від вул. Залізничної до вул. Яцкова.

Початок реконструкції цієї ділянки підрядник почав з умовою післяоплати, але на останній сесії ЛМР частково виділили кошти, щоб він вже міг активно проводити ремонтні роботи.

Читайте також: На якому етапі реконструкція вулиці Шевченка і коли її відкриють для приїзду

Нагадаємо, що другий етап ремонту вул. Шевченка на ділянці від вул. Хорватська до вул. Ярослава Мудрого виконали за 58,8 млн грн. Першу частину реконструкції вулиці Шевченка, квазі-кільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня 2020 року, цю ділянку відремонтували за майже 90 мільйонів гривень.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!