У Львові п'яний хуліган влаштував стрілянину посеред вулиці

1854 0
Патрульні затримали хулігана, який здійснив чотири постріли.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

Сьогодні близько 4-ї години ранку на вул. Пасічній озброєний 37-річний чоловік вчинив стрілянину. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Читайте також: У центрі Львова оперативники затримали озброєного іноземця

Про стрілянину під вікнами будинку повідомив очевидець. Він побачив з вікна, як невідомий стріляє з предмету схожого на пістолет у повітря. На виклик одразу виїхали інспектори роти тактико-оперативного реагування і виявили чоловіка з ознаками алкогольного сп'яніння. У порушника виявили дозвіл на носіння зброї.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції. На 37-річного львів'янина оформили протокол за ст.173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. Зброю вилучили.

Санкція статті передбачає штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або виправні роботи на строк від одного до 2 місяців або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Фото: Партульна поліція Львівської області



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!