У Львові підірвали банкомат: поліція шукає свідків. Доповнено

4744 0
Сьогодні вночі, 16 серпня, у Львові на вулиці Чупринки підірвали відділення ПриватБанку. Правоохоронці та Служба безпеки банку шукають очевидців подій.
фото: Варта1

фото: Варта1

«16 серпня о 03:40 год. на вул.Чупринки, 36 двоє невідомих підірвали банкомат. Одягнені: балаклави, чорний одяг, один з них мав білу кепку. Побігли в бік вулиці Сахарова по трамвайній лінії», – інформують активісти спільноти «Варта1».

Як наслідок, пошкоджені банкомат і вхід в приміщення «Приватбанку». Ніхто з людей не постраждав. Сума збитків встановлюється – пише Zaxid.net. Чоловіки відкрили банківською картою двері до приміщення, в якому стояв банкомат, заклали саморобну вибухівку, вийшли на вулицю і активували її. Вибухова хвиля винесла двері, потрощила стіни, та банкомат пошкодила недостатньо, аби зловмисники могли дістати звідти гроші, – повідомляє ТСН. Правоохоронці встановлюють причетних до вибуху. Поліція просить зголоситися очевидців події на номер «102».

Тим часом ПриватБанк оголосив про гарантовану виплату винагороди в розмірі 25 тисяч гривень за будь-яку інформацію, яка допоможе затримати злочинців, що пошкодили банкомат. Передати інформацію до банку можна за телефонами (056) 716-35-02 або (067) 565-12-34, електронною поштою [email protected], а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!