Скільком підприємцям у Львові компенсували купівлю генераторів

1096 0
Фінансова допомога складала 50% від вартості генератора.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові виплатили компенсацію за купівлю генераторів 109 місцевим підприємцям. Їм виплатили 50% вартості генератора, проте, згідно з умовами програми, ця сума не могла перевищувати 80 тис. грн.

Джерело: пресслужба ЛМР

Компенсацію отримали заклади харчування: кафе і ресторани, продуктові магазини, мініпекарні, перукарні, приватні заклади освіти тощо. 

«Фінансову допомогу отримали ті підприємства, які здійснюють діяльність у закладах ресторанного господарства та закладах роздрібної торгівлі продуктами харчування, окрім алкоголю та тютюну. І обов'язкова вимога для підприємців  - вони мають бути зареєстровані на території Львівської МТГ, адже допомога йде саме від міського бюджету», – пояснила  директорка департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Ірина Кулинич.

Читайте також: Компенсацію за генератори у Львові зможуть отримати не лише кафе та магазини

Щоб отримати компенсацію за купівлю генератора, підприємцям необхідно подати заяву та пакет документів до ЦНАП, а експертна комісія швидко їх розгляне та прийме відповідне рішення. Взяти участь у програмі можна і в 2023 році.

Нагадаємо, що  у Львові діє програма часткової компенсації вартості електрогенераторів, які співвласники багатоквартирних будинків планують придбати на випадок надзвичайних ситуацій або ж вже придбали. Її погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР. Максимальна сума відшкодування може становити 30 тисяч гривень, а фінансуватимуть програму покроково, зважаючи на кількість отриманих заявок. Детальну інструкцію, як отримати відшкодування у 50% за встановлення генератора, шукайте тут.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!