У Львові підписали підозру чоловікові, який пропонував інтимні послуги неповнолітньому за гроші

1466 0
За вчинене йому загрожує до 5 років за ґратами.
фото: poglyad.tv

фото: poglyad.tv

Чоловікові, який напередодні, 20 серпня, на території автостоянки одного із торгових центрів у Личаківському районі Львова, пропонував інтимні послуги неповнолітньому за гроші, підписали підозру. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області.

За версією слідства, того дня невідомий вчинив розпусні дії стосовно 14-річного неповнолітнього львів’янина. Чоловік заманив юнака у автомобіль, де розповідав відверті і непристойні історії, запропонувавши при цьому вступити у статеві зносини за гроші.

Читате також: Розголос - це шанс до подолання насилля. Історія 12-річного хлопчика у Львові

Цього ж дня поліцейські затримали 47-річного мешканця міста Сколе. 21 серпня 2020 року йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.156 КК України (розбещення неповнолітніх, а саме вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку).

Крім цього, Личаківськиий районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід. За вчинене йому загрожує до 5 років за ґратами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!