Підрядника зобов’язали переробити водовідведення у парку 700-річчя Львова

1797 0
Також він має переробити доріжки, що зруйнувались через погане відведення води.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

Минулого тижня працівники департаменту містобудування перевірили якість робіт у парку 700-річчя Львова і виявили низку порушень норм. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: На утримання та озеленення парків цього року витратять понад 14,5 млн грн

За словами заступника директора департаменту містобудування з питань екології та природних ресурсів Володимира Данилюка, підрядника зобов’язали виправити недоліки в межах гарантії.

Серед недоліків, зокрема, неякісна система водовідведення, що призвела до руйнування доріжок у парку. Якщо ж підрядник відмовиться, то ЛМР застосує штрафні санкції і розірве з ним угоду.

Читайте також: Як реконструюють парк 700-річчя Львова. Фото

Нагадаємо, роботи у Парку 700-річчя Львова стартували влітку 2017 року. За кілька місяців там проклали центральні алеї та встановили центральну браму, на яку збирали кошти серед мешканців та отримали дофінансування від ЄС. Проект реконструкції парку переміг у конкурсі Громадського бюджету в 2016 році.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!