Як курсуватиме громадський транспорт Львова на Великдень

4148 0
На Великодні свята у Львові збільшать кількість курсуючих автобусів, тролейбусів та трамваїв.
фото: portal.lviv.ua

фото: portal.lviv.ua

Для зручності львів’ян з нагоди Великодніх свят, 15 квітня до 01.00 год. працюватимуть трамвайні маршрути №1, №3, №6, №7, №8, №9 та тролейбусний маршрут №13. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Також звертаємо увагу містян і гостей нашого міста, що у понеділок, 17 квітня, рух у центральній частині міста буде обмежено з 11:00 до 16:00 год, у зв’язку із святковими заходами до дня Поливаного понеділка. А саме трамваї №1, 2 та 9 курсуватимуть по вул. Городоцькій, через Підвальну, обминаючи центральну частину міста», – повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Благодійний Великодній кошик: як допомогти потребуючим у Львові

Нічні автобусні маршрути №1Н, №2Н, №3Н, №4Н, №5Н, №6Н, №7Н працюватимуть у звичному режимі та відповідно до затвердженого графіку.

15 квітня до 01.00 год працюватимуть трамвайні маршрути №1, №3, №6, №7, №8, №9 та тролейбусний маршрут №13.

Через збільшення кількості пасажирів, що бажають відвідати місця поховання своїх рідних і близьких, посилять рух транспорту до кладовищ.

В період з 15 до 17 квітня та з 22 до 24 квітня буде збільшено кількість автобусів на маршруті № 55, який курсує до Голосківського кладовища  до 4 одиниць.

Читайте також: Упродовж свят у Львові поліція працюватиме в посиленому режимі

Маршрут автобусів № 38 продовжено до Сихівського кладовища.

А також буде збільшено кількість тролейбусів № 11 (пл.Петрушевича – Сихівське кладовище) до 6 одиниць.

Усі автобуси на цих маршрутах курсуватимуть відповідно до затвердженого розкладу руху.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!