У Львові підтримали петицію про збереження парку Горіховий гай

2266 0
Тепер департамент містобудування впродовж 30 днів має розробити дорожню карту реалізації.
Фото: docs.google.com

Фото: docs.google.com

У Львові підтримали петицію про встановлення чітких меж парку «Горіховий гай» та заборону будівництва на його території. Відповідне рішення прийняли під час сесії ЛМР 21 листопада.

За відповідне рішення проголосували 53 депутати. Тепер департамент містобудування впродовж 30 днів має розробити дорожню карту реалізації електронної петиції.

Читайте також: Як виглядатиме Горіховий гай після реконструкції. Візуалізація

Також рада звернулась до прем’єр-міністра Олексія Гончарука, міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова і заступника голови Держслужби з питань геодезії, картографії та кадастру Олександра Краснолуцького з приводу сприяння в наданні позитивного висновку держекспертизи проєкту землеустрою, щодо відведення земельних ділянок для збереження та використання парку «Горіховий гай», без акту обстеження та передачі зелених насаджень на зберігання.

Відомо, що після затвердження сесією міської ради проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, земельні ділянки внесуть до земель рекреаційного призначення для збереження та використання парку «Горіховий гай».

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!