У Львові підтримали підвищення вартості проїзду в електротранспорті

4608 3
За підняття тарифу до 3 грн проголосувала більшість мешканців, присутніх на громадських слуханнях.
Фото: lcii.com

Фото: lcii.com

Більшість учасників громадських слухань (38 осіб) сьогодні підтримали проект рішення виконкому міської ради про підвищення вартості проїзду в трамваях та тролейбусах до 3 грн (пільгового – до 1,5 грн). Згідно з проектом рішення, тарифи на проїзд в електротранспорті мають зрости вже з 1 вересня.

Крім того, учасники обговорення ухвалили передачу озвучених на зустрічі пропозицій на опрацювання управлінню транспорту.

Водночас серед присутніх на слуханнях були ті, хто не погоджувався з рішенням та стверджував, що більшість учасників є представниками міськради.

Читайте також: Скільки коштуватиме проїзд після запровадження е-квитка у Львові

Під час слухань заступник з економіки директора «Львівелектротрансу» Олексій Зварич наголосив, що тариф у 3 гривні є компромісним з міською радою варіантом. Його запровадження дозволить підприємству бути майже не збитковим.

Додамо, що результати громадських слухань носять рекомендативний характер. Кінцеве рішення приймає виконком міської ради.

Юлія Сабадишина


Читайте також:
7 Серпня, 2017 23:02
Анатолій Це не профанація а кримінальна справа! Знову шоумени провели свою акцію. Бачу народ щось зовсім зник. Замспокою зустрінимось в суді! Але є гарні новини, цей цирк назвали "регуляторним рішенням" про закон України заговорили!!!! Видно стоматологи достали!!!!
Зверніть увагу зверху слово ПРОЕКТ.....
7 Серпня, 2017 20:24
Yurko Комунальний транспорт не може бути прибутковим апріорі. А 100 млн грн міськрада поклала на депозит бо нікуди гроші діти. Профанація а не громадські слухання. Козачки заслані то.
7 Серпня, 2017 20:16
ЛЬВІВ'ЯНКА Ці запрошені львів'яни-іуди продались за 30 сребренків!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!