У Львові підтвердили ще три випадки захворювання на коронавірус

3211 0
У Львові вирішили тестувати всіх пацієнтів, які мають гостре респіраторне захворювання або пневмонію.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Упродовж 6 квітня у лабораторії на вул. Круп’ярській та Зеленій взяли в роботу 77 проб для ПЛР-діагностики у хворих з підозрою на коронавірус. У трьох пацієнтів – позитивний результат. Про це повідомили в департаменті гуманітарної політики ЛМР.

Додамо, що за рішенням міської комісії з питань ТЕБ і НС у Львові вирішили тестувати всіх пацієнтів, які мають гостре респіраторне захворювання або пневмонію.

Читайте також: Сидіть вдома – це не грип. Медик лікарні у США про роботу під час пандемії

Нагадаємо, у Львові експрес-тести на коронавірус зробили понад 1800 особам. Це водії, соціальні працівники, пацієнти з пневмонією або ГРЗ, медичні працівники, працівники ринку та інші. Підозру виявили у 20 осіб, із них у 6 – вірус підтвердили лабораторно. 

В Україні зафіксували майже півтори тисячі хворих на коронавірус, 45 людей померли, 28 – одужали. На Львівщині офіційно відомо про 29 випадків, один чоловік помер, троє одужали.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!