Львів’янам підвищили ціни на паркування автомобілів

1724 0
За годину в центрі міста автомобілісти платитимуть до 20 гривень на закритих паркінгах.
фото: www.slideshare.net

фото: www.slideshare.net

Львівська міська рада внесла зміни до ухвали, яка регулює тарифи за паркування автомобілів на закритих та відкритих стоянках у місті.

Згідно з новим документом, у центральній частині Львова, так званій першій зоні, оплата за годину паркування не перевищуватиме 20-ти гривень на закритих майданчиках і 15-ти гривень – на відкритих. Водночас у другій зоні оплата за паркування встановлена на рівні 5 гривень.

Читайте також: У Львові посилено евакуйовуватимуть неправильно припарковані авто. Перелік вулиць

Під час обговорення депутат Роман Федишин пропонував не підвищувати тариф, а навести порядок із обліком на діючих майданчиках.

«Це помилкове рішення, люди перестануть платити. Спочатку треба навести порядок з обліком», – сказав депутат.

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що це правильний підхід, бо година паркування біля Оперного театру коштує не дорожче, ніж одну кава.

Нагадаємо, раніше «Львівавтодор» пропонував встановити вартість паркування у першій паркувальній зоні з 8 до 10 грн/год. на закритих паркінгах на вул. Валовій та поблизу «Вернісажу», та з 6 до 8 грн/год. – на відкритих парковках. У другій паркувальній зоні паркування має подорожчати більше, ніж вдвічі – з 2 до 5 грн/год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!