У Львові пікетувальники перекрили вул. Стрийську. Зміни в русі транспорту

2004 1
У Львові тимчасово змінено маршрут тролейбусів №25, вони курсують з вул. Шота Руставелі до Сихова, оскільки перекрита вул. Стрийська.
Фото: ru.molbuk.ua

Фото: ru.molbuk.ua

«Оскільки вул.Стрийську перекрили на ділянці між будівлями Податкової адміністрації та Академії сухопутних військ, змінено маршрут тролейбуса №25. Тролейбуси №№3 та 20 курсують за звичними маршрутами», – сказав в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа.

Як інформує ZAXID.NET, у понеділок, 18 серпня, о 13:30 родичі військовослужбовців 80-ї окремої аеромобільної бригади Збройних Сил України перекрили вулицю Стрийську. Вони вимагають ротації для синів, які зараз перебувають в облозі біля села Хрящувате Краснодонського району Луганської області.

Родичі десантників заявили, що востаннє на зв'язок бійці вийшли сьогодні о 10:00. За їх словами, "від ночі до зараз хлопці перебувають під постійним обстрілом "Градів" та мінометів".

Вулиця Стрийська перекрита від Академії сухопутних військ до Податкової.


Читайте також:
18 Серпня, 2014 15:35
666 ... хочете "ротації" , а не припинення отої мерзенної "ато" і віддачі під суд отих 3,14дералісімусів із КМУ ВУ РНБО , що віддали наказ українським ЗС вбивати українців-східняків ? ... буде вам ота "ротація" ... сюди привезуть вашіх рідних в "бандеролях" , а на схід відправлять ще чиїхось синів ... і чому ви такі бідні ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!