У Львові пікетувальники зірвали засідання виконкому та облили фарбою чиновників. Фото

8556 1
Конкретних вимог під час сутичок не озвучували.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Учасники ГО «Розвиток Громади» та інших львівських організацій зірвали чергове засідання виконавчого комітету ЛМР, яке мало відбутися сьогодні, 24 травня. 

Кілька десятків чоловіків зайшли до малої сесійної зали на початку засідання. За словами керуючої справами виконкому Марти Литвинюк, за регламентом львів’яни можуть прийти на виконком та взяти слово за попереднім погодженням, чого вони не зробили.

Конкретних вимог пікетувальники також не заявили, натомість виголошували претензії до діяльності міського голови, незаконне виділення земельних ділянок та квартир чиновникам, а також про погану роботу швидкої допомоги.

Після кількох хвилин сутичок виконком так і не розпочали, натомість протестувальники, серед яких активіст ГО «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський вилили з термогорняток червону та зелену фарбу на керуючого виконкомом та заступника міського голови Геннадія Васьківа та очільника адміністрації міського голови Євгена Бойка.

Додамо, що представники ГО «Розвиток громади», «УСУ АТО» і «Обласна спілка соціального захисту учасників АТО і сімей загиблих» вже неодноразово відвідували засідання виконавчого комітету. В грудні після одного з них мітигнувальники запалили димову шашку в центрі Львова та пішли пікетом до редакції видання Zaxid.net.

24 Травня, 2019 13:42
666 ... Слави уркаїні ... хє.роям слави (чи , може , сала ?) ... тьху ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!