У Львові пікетують стоматологи. Чого вимагають? Фото

3784 1
Сьогодні, 22 червня, під Львівською міською радою зібрались десятки стоматологів, які виступають проти реформування комунальних стоматологічних поліклінік.
фото: ІА ZIK

фото: ІА ZIK

Лікарі вимагають від влади міста виконати рішення судів і припинити знищення медустанов, повідомляє ІА ZIK. Люди тримають у руках плакати в яких, зокрема, йдеться, що внаслідок незаконних дій чиновників буде скорочено 80-85% медпрацівників комунальних стоматзакладів. А також, що учасники АТО і пільговики стануть людьми другого сорту.

Пікетувальники увійшли у будівлю ЛМР з вимогою зустрітись з міським головою Андрієм Садовим. Там вони передали резолюцію, в якій йдеться що міська рада вчиняє планування небезпечного злочину проти конституційних прав громади міста завуальованого під видимість реформи стоматології.

Читайте також: Львів’яни офіційно платитимуть стоматологам у поліклініках через каси

«Міські чиновники просто забули про економічні розрахунки, аналіз регуляторної діяльності, розробку проекту реформування, їх економічну обґрунтованість, забули провести громадські слухання і спитати громаду з чим будемо йти в Європу», – йдеться в документі. На цей час люди чекають і не йдуть, поки Андрій Садовий з ними не поговорить.

Нагадаємо, що у Львові суд призупинив ухвалу щодо ліквідації стоматполіклінік. Раніше повідомлялось, що Львівські стоматполіклініки продовжують боротьбу з міською радою, аби установи не перетворювали на комунальні некомерційні підприємства. Пізніше лікарі погрожували страйком, якщо суд не призупинить ухвалу щодо стоматполіклінік. Також повідомлялось, що у Львові через постійний тиск померли два працівника стоматполіклінік.  


Читайте також:
22 Червня, 2017 14:55
Манисто Дуже цікавенько: вони хочуть сидіти у держустановах мати зарплатню офіційну + НЕ платити за приміщеня обслугу прибирання світло тощо=а мати все це від держави, проте обслуговувати окрім дільничих пацієнтів(котрим також можна запропонувати й анастезію за гроші й фотополімер за гроші-а не держ цемент)) ще й платних клієнтів-й якомога меньше відавати % подпатків державі.. Бо всі ці розмови про турботу за бійців АТО тощо- виклкають сміх: коли це у нас стоматолог турбуаличт за пільговиків? Просто чудова фішка на якій можна зіграти! Й да-стоматологи НІКОЛИ у житті не були безгрошими. БО ЗУБИ є у ВСІХ й у всіх нажаль вони мають тенденцію боліти тощо...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!