У Львові після конфлікту з охоронцями «Старгорода» помер чоловік

7154 0
Інцидент трапився в ніч з 8 на 9 квітня.
фото: Вголос

фото: Вголос

Вночі 9 квітня після конфлікту з охоронцями ресторану «Старгород» помер мешканець Червонограда. За свідченнями очевидців, охоронці закладу били чоловіка.

Згідно з інформацією ГУ НП у Львівській області, приблизно о третій ночі надійшло повідомлення про те, що на вулиці Римлянина охоронці розважального закладу побили одного із відвідувачів. Чоловік помер до приїзду лікарів. На місці працювала слідчо-оперативна група. Зараз встановлюються обставини події, тіло скероване на судово-медично експертизу для встановлення причини смерті.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України, що передбачає покарання від семи до десяти років позбавлення волі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!