На правах реклами

У Львові після річної перерви відкривають одну з найстаріших аптек. Де подивитись

3329 1
Офіційне відкриття запланували на 12:00.
Фото: Наталія Козак

Фото: Наталія Козак

Сьогодні, 7 червня, у Львові в приміщенні старої аптеки на Міцкевича відкриють аптеку мережі D.S.

Читайте також: Міськрада проведе інвентаризацію історичних аптек у Львові

У приміщенні зберегли історичний інтер’єр та продаватимуть ліки, медичні й косметичні засоби. Офіційне відкриття запланували на 12:00.

Для мережі D.S аптека стала другою старою львівською аптекою, яку відновили, зберігши історичний інтер’єр. Зокрема у 2012 році відновили роботу однієї з найстаріших аптек у Львові на площі Соборній, 1 – «Під Угорською короною».

Tvoemisto.tv транслюватиме відкриття аптеки на своїй сторінці у Facebook. Стрім розпочнеться приблизно о 12:00.

Нагадаємо, через закінчення терміну оренди власник приміщення НАК «Надра України» зобов’язав попереднього орендаря виселитися. Пізніше орендарі погодились дійти компромісу, щоб аптека продовжила роботу. 

Наприкінці грудня НАК «Надра України Західукргеологія» підписало договір із ТОВ «Старовинна аптека», аби відкрити тут нову аптеку, оскільки після тривалих конфліктів попередні орендарі таки переїхали за іншою адресою.

Читайте також: Таблетки для історії. Чи збереже Львів ще одну старовинну аптеку

Згідно з даними системи Youcontrol, НАК «Надра України» є держструктурою, якою керує Ярослав Климович. Підприємство зареєстроване за адресою аптеки на Міцкевича, 8.

Довідка

Аптеку на Марійській площі у Львові відкрив у 1922 році Стефан Штенцель, купивши її у Антонія Граблевського, який володів аптекою з 1914 року. У радянські часи тут працював гомеопатичний відділ.


Читайте також:
7 Червня, 2019 11:28
666 ... ".. не той тепер Миргород , Хорол-річка не та.." ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!