У Львові після відкриття торгового центру обвалилася стіна. Відео. Доповнено

4906 0
З’явилося відео з якого видно, що 26 вересня у Львові обвалилася стіна торгового центру «Форум Львів», урочисте відкриття якого відбулося напередодні, – інформує ZIK.

Нагадаємо, вчора, за свідченням очевидиці, поруч із новим торговим центром «Форум Львів», який відкрився в п’ятницю у Львові, обвалилася прилегла стіна, яка розділяла торгівельний центр із сусідньою будівлею.

 

У ТЦ «Форум Львів» прокоментували Tvoemisto.tv, що ніхто з перехожих не постраждав, а завалена стіна не відноситься до будівлі торгового центру «Форум Львів» та не підлягала впливу від процесу будівництва. «Ситуація вимагає дослідження, проте все вказує на проливні зливи у Львові, що йдуть останніми днями», – зазначено у повідомленні.

Торговий центр, будівництво якого велося з 2013 року, відкрився у оточенні екскаваторів та куп будівельних матеріалів. Бруківку викладали в останні дні перед відкриттям, тротуар, вздовж вулиці, де знаходиться будівля центру, доробити не встигли.

Опублікувала Оксана Антонів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!