У Львові планують демонтувати кіоски поблизу велодоріжок

2335 0
У Львові планують демонтувати кіоски на вул. Зерновій, 2-4, оскільки вони стоять поблизу велодоріжки, а також встановлені самовільно. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат міськради Олег Шмід.
фото: varianty.lviv.ua

фото: varianty.lviv.ua

Депутат опублікував відповідь департаменту економічної політики Львівської міськради на його запит, де йдеться, що кіоски на вул. Зерновій будуть демонтовані, якщо більшість депутатів міськради підтримає цю ініціативу. Наразі таке рішення вже підтримала «архітектурна» депутатська комісія міськради.

На разі йде мова про демонтаж двох тимчасових споруд ДП «Центр ТзОВ «Фірма Турист», що знаходяться на вул. Зернова, 2 – 4.

Згідно із інформацією Департаменту економічної політики міськради, дані споруди встановлені самовільно з порушенням вимог ухвали міської ради від 23 квітня 2015 року №4526. Відповідно Галицькою районною адміністрацією підготовлено позовну заяву до Господарського суду щодо їх примусового демонтажу.

Окрім того, департаментом економічної політики повторно на розгляд пленарного засідання сесії міськради буде винесено проект ухвали про вилучення з Комплексної схеми розміщення  тимчасових споруд на вул. Зерновій.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!