У Львові планують модернізувати подвір'я у районах міста. Як долучитися?

1632 0
У Львові планують створити проект з оновлення одного чи кількох подвір’їв у сучасних житлових районах міста. Для цього у лютому проведуть тижневий воркшоп з розробки модернізації подвір’я. Для участі запрошуються небайдужі львів’яни. Про це повідомляють у прес-службі ЛМР.
фото: alex-shutyuk.livejournal.com

фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Ідея воркшопу полягає у розробці проекту оновлення одного чи кількох подвір'їв з максимальним урахуванням потреб мешканців, зокрема безбар’єрності, забезпечення місць для відпочинку, озеленення, паркомісць тощо, а  також із використанням сучасних технологій.

Модернізацію прагнуть проводити у сучасних житлових районах міста на зразок вул. Наукової, мікрорайонів Рясне чи Сихова, де є активні мешканці, які готові взяти на себе комунікацію між сусідами, організовувати зустрічі, а за потреби й долучатися до реалізації фінансово, якщо проектом буде запропоновано щось таке, що своїм коштом не зможе забезпечити районна адміністрація.

Таким чином, у лютому планують провести тижневий воркшоп для розроблення проекту облаштування подвір'я в сучасних житлових районах Львова. Прийом заявок триватиме до 25 січня. Станом на сьогодні, є вже 18 пропозицій від активних мешканців з різних районів міста,

Форму для реєстрації можна заповнити за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!