У Львові планують продати землю біля аеропорту для будівництва ТРЦ

4530 0
Ділянка розташована поблизу Скнилівського парку та ринку «Південний», неподалік від львівського аеропорту, за декілька кілометрів від ТРЦ Victoria Gardens.
Фото спільноти Зручне Місто

Фото спільноти Зручне Місто

Львівська міська рада планує продати з аукціону землю поблизу Львівського аеропорту для будівництва торгівельного центру. Відповідну ухвалу розглянуть депутати Львівської міської ради на засіданні завтра, 4 листопада.

Читайте також: У Львові поблизу аеропорту зведуть багатоквартирний житловий комплекс

Йдеться про територію у Залізничному районі, поблизу проєктованої вулиці вул. Ряшівської, яку будують уже понад 12 років.

Депутати Львівської міської ради завтра розглянуть ухвалу «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у районі вул. Ряшівської (проектованої) від вул. Кульпарківської до вул. Є. Патона для продажу у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону)».

Ділянку площею 1,3281 га у районі летовища продадуть на електронних торгах для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, утім в ухвалі вказано про можливість переведення земель до зони житлової та громадської забудови. За генпланом це територія знаходиться у зоні Г-6 – зона об’єктів торгівлі.  

Фото з кадастрової карти 

Ділянка розташована поблизу Скнилівського парку та ринку «Південний», неподалік від Львівського аеропорту.

Читайте також: У Львові погодили будівництво нової вулиці на Левандівці. Схема

Додамо, що у Львові поблизу аеропорту також збудують багатоквартирний житловий комплекс. Весною цього року виконком видав містобудівні умови та обмеження на нове будівництво на вулиці Скнилівській. Також виконком погодив будівництво офісного центру з підземним паркінгом на вулиці Скнилівській. 

Вікторія Савіцька

 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!