У Львові хочуть запустити трамвай із центру до автовокзалу

20514 4
Автовокзал хочуть сполучити з центром та вулицею Княгині Ольги.
Фото: theinsider.ua

Фото: theinsider.ua

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv директор «Львівавтодору» Олег Береза, наразі ведуться переговори з ЄБРР про надання коштів та підготовка проектів.

«Ми хочемо сполучити центр з Автовокзалом на вулиці Стрийській, а згодом зробити ще одну трамвайну лінію від Автовокзалу до вулиці Княгині Ольги. Таким чином, ми отримаємо велике трамвайне кільце та розбудуємо південну частину міста. Також ведуться переговори із Зубрівською сільською радою», – сказав він.

Читайте також: У квітні трамвай №8 поїде до «Санта-Барбари». Фото

Нагадаємо, зараз трамвай курсує за маршрутом пл. Соборна – кінотеатр ім. Довженка. Раніше всі необхідні роботи з продовженням маршруту до «Санта-Барбари» планувалося завершити до початку 2017-го року.

У планах «Львівавтодору» є відкриття ще однієї трамвайної лінії – із «Санта-Барбари» до Головного залізничного вокзалу. Терміни їх виконання залежать від реконструкції площі Івана Франка. 

Підготував Ярослав Сиваківський


Читайте також:
24 Березня, 2017 11:12
Саша Чудова ідея. Давно проситься. Та й міст на княгині ольги треба би вже добудувати, а то якась дорога стоянка виходить ))
22 Березня, 2017 11:20
Андрій Досить цих травмаїв по Львові,всюди корки через нтх
21 Березня, 2017 14:51
Василь А чому розбудовується сполучення з центром лише цієї частини міста? Левандівка, Рясне це не Львів? Чи в нас тільки асфальтний завод та пресувальні лінії можна розміщувати?
21 Березня, 2017 13:37
Игорь Прекрасная идея,когда я жил во Львове мне этой ветки не хватало. Но вы же уроды сначала разворуете,а потом что осталось сделаете видимость.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!