У Львові планують реконструювати стадіон «Прогрес»

2660 0
Реконструкцію планують виконати протягом 10-ти років.
Фото: wikimedia.org

Фото: wikimedia.org

Львівський ФК «Карпати» планує реконструювати стадіон «Прогрес». Про це йдеться у детальному плані території обмеженої вулицями Януша та Жовківською.

Читайте також: Біля ТРЦ Forum у Львові планують збудувати готельний комплекс

Площа детального плану сягає 12,8 га, а терміни реалізації – до 10 років. У детальному плані стадіон пропонують передати ФК «Карпати», а там стадіон хочуть розділити на три функціональні зони: основне футбольне поле з необхідною інфраструктурою і трибунами на 1500 глядачів, два поля для гри в міні-футбол (105х68 м) із роздягальнями, 4-поверховий реабілітаціно-адміністративний корпус, в якому розмістять дирекцію дитячої спортивної школи ФК «Карпати», зали для занять та офіси та тенісний корт.

Крім цього, біля стадіону облаштують відкриту стоянку на 21 паркомісце та підземний паркінг на 90 авто. За перші п’ять років планують збудувати тренувальні поля на вулиці Януша та реконструювати наявні трибуни, а у наступні п’ять – збудувати спортивно-офісний центр.

Нагадаємо, раніше ФК «Карпати» заявили про плани реконструювати стадіон «Україна» та збудувати поруч два готелі.

Читайте також: Територію колишнього Алмазінструменту у Львові планують забудувати житлом та офісами

Громадське слухання відбудеться 15 травня у приміщенні актового залу міського палацу культури імені Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1). Початок о 18:00.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!