У Львові планують розвивати «ностальгічний туризм»

3052 0
У ході зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютка із польською делегацією обговорили потенційні вектори співпраці та обміну досвідом.
фото: gidy.lviv.ua

фото: gidy.lviv.ua

2 вересня голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся з польською делегацією на чолі з маршалком Любуського воєводства Республіки Польща Єльжбєтою Анною Поляк. Гості з Польщі прибули до Львова на відкриття V польсько-українського «Фестивалю Партнерства», який триватиме упродовж 2-4 вересня.

У ході зустрічі сторони обговорили потенційні вектори співпраці та обміну досвідом у реформуванні галузі охорони здоров`я, у процесах децентралізації, в ІТ-індустрії та туристичній галузі.

Говорячи про так званий «Ностальгічний туризм», Олег Синютка  наголосив: «Ми поважаємо пам`ять тих людей, коріння яких тягнеться з Львівщини. І будь-яка людина, яка хотіла би побувати тут, відвідати ті землі, де народилися їхні предки, для нас буде – великим гостем».

Слід зауважити, що Єльжбєта Анна Поляк протягом фестивальних днів планує зустрітися зі співвітчизниками та побувати на будівництві Польського дому у Львові.

Читайте також: Звідки і за чим їдуть туристи до Львова. Результати дослідження

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!